Design a site like this with WordPress.com
Kezdjük el

2020 új állatai 2. rész

Hada Hada kis híján egy éves tapír kölyök akin már egyre jobban néz i úgy, mint egy kifejlett tapír. Hada is azok az állatkölykök közé tartoznak, akik a korona vírus első hullámában születtek. Ezek az állatok közé tartoznak még Izabella a tevecsikó, Guba az óriáshangyászkölyök és Móric az orangután kölyök is. Hada előtt a legutóbbi kölyöknek sajnos nem volt neve, mert születése után pár héttel elpusztult, betegség miatt.

Izabella Iringo gyereke, Izabella is idén tavasszal született, ikor 66 napra bezárta kapuit az állatkert. Így őt legelőször mikor kinyitott az állatkert, egy szerdai napon lehetett az új jövevényt megcsodálni. Ha egy tevének gyerek korában nem nő ki a púpja, akkor az később sem fog kinőni.

Taiko Taiko a jegesmedve, aki ősszel érkezett a budapesti állatkertbe. 2017-ben érkezett két hím jegesmedve, akik testvérek. Belijt tavasz végén végén el szállították Belgiumba. Szerij, Belij testvére őszig egyedül volt Budapesten, viszont utána ő is Belgiumba ment. Viszont Szerij helyére érkezett Franciaországból érkezett Taiko a hím jegesmedve.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: