Design a site like this with WordPress.com
Kezdjük el

2020 új állatai

Wendy Az állatkertben szerencsére gyakran szaporodnak vombatok. Idén Wendy látta meg a napvilágot. Idén is a látogatók szavazhattak, hogy mi legyen a neve. Wendy nyár elején született, de csak ősz közepén lehetett látni. Mikor megszületett a vombat család legújabb tagja Molly és az erszényében lévő Wendy el volt különítve.

Móric és Buda 2014 után újra születtek kis orangutánok. Először Lia gyereke Móric, később Jula gyereke Buda látott napvilágot. Mindkettő bébinek van nagy testvére, Budának AnnaHanna, Móricnak Lone. Móric és Buda féltestvérek, mind a kettőjüknek Chuij az apukája.

Janek, Manka, Panka Manka, Panka és Janek a budapesti állatkert három arany takinja. Manka és panka még csak egy évesek így még nem ivarérettek, de Janek igen. Először érkezett Janek, Theo a 2018-ban érkezett mismi takin helyére, késöbb megérkeztek a nőstények is. Miután elszállították Theot utána megkapták az arany takinok Theo régi kifutóját.

Guba Guba a kis sörényes hangyász, Edi és Isabela kölyke. A sörényes hangyászoknál is gyakran van gyermekáldás. Guba egyszer volt összeengedve Edivel, még nyáron nagyon meleg volt és akkor át mehettek pancsolni. Az előző kölyök Flódni volt aki nagyon szerette cipeltetni magát, de ez minden hangyásszal így van.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: